Hjem Veiledere Flygeblader om inkluderende opplæring

Flygeblader om inkluderende opplæring

Her kan du printe ut flygeblader med ulike tema tilknyttet opplæring av elever med Downs syndrom. Flygebladene inneholder QR-kode som viser vei til digitale ressurser vi har når det kommer til inkluderende opplæring for elever med Downs syndrom. Del gjerne disse med skolen eller andre som flygebladene kan være relevant for.

NB! Husk å printe de ut ensidig 😊

Ønsker du kun å laste ned et av flygebladene?

Forskjellige sokker

Bidra med din kunnskap

Denne nettsiden er til for å dele kunnskap, erfaringer og innsikt, og vi trenger din hjelp for å gjøre den enda mer kunnskapsrik og verdifull.

Ressurser for inkluderende opplæring

Illustrasjon av Veileder for inkluderende opplæring som pdf for print og digital

Veileder for inkluderende opplæring for elever med Downs syndrom

Fagrådet vårt har laget en veileder for inkluderende opplæring. Veilederen har som mål å forbedre utdanningsmulighetene til barn og unge med Downs syndrom. Veilederen skal bidra til å sikre alle sin rett til likeverdig og inkluderende opplæring og fremme mulighetene for livslang læring.

Illustrasjon av film om inkluderende opplæring som spilles på mobil og pc

Film om inkluderende opplæring

Etter tre år med hardt arbeid på ungdomsskolen fikk Sanna bestått vitnemål for grunnskolen. I filmen «Sannas vei til vitnemålet – En historie om inkluderende og likeverdig opplæring» forteller Sanna, lærere, rektor, audiopedagog og foreldrene til Sanna hvordan de har jobbet for å få til inkluderende og likeverdig opplæring.

Illustrasjonsbilde av Inspirasjons- og metodeheftet

Inspirasjons- og metodehefte

Det er utviklet et inspirasjons- og metodehefte som er bygget på erfaringer gjort i løpet av 3 år på Haugeåsen ungdomsskole i Fredrikstad. Metodeheftet er også basert på kunnskap som formidles i veileder for inkluderende opplæring for barn og unge med Downs syndrom.

Grafikk av podkasten Snakk om Downs som spilles av på ipad

Podkast om inkluderende opplæring

Vi har laget podkast om inkluderende opplæring. Søk etter «Snakk om Downs» i din podkastspiller eller følg lenken under.  

Flygeblader om inkluderende opplæring

Her finner du flygeblad om inkluderende opplæring. Disse kan deles med skoler og andre det kan være relevant for.