Hjem Webinar «John’s Crazy Socks» – historien bak suksessbedriften

«John’s Crazy Socks» – historien bak suksessbedriften

Down Syndrome Never Holds Me Back

Dette er et foredrag om Downs syndroms natur og hvordan John gjorde en utfordring – hans manglende evne til å finne meningsfylt arbeid – til en mulighet til å starte sin egen virksomhet og hvordan han gjorde John’s Crazy Socks til verdens største sokkebutikk.

John og Mark X. Cronin er et far-sønn-team som skapte John’s Crazy Socks, et sosialt ansvarlig selskap hvis formål er å spre glede. De finansierte virksomheten sin fra grunnen til å bli en av verdens største sokkebutikker med inntekter på flere millioner dollar. De er kåret til EYs Entrepreneurs of the Year.

Ikke bare er John en gründer, men han har også Downs syndrom. John og Mark viser hva mennesker med ulike evner kan oppnå – over halvparten av kollegene deres har ulike funksjonshemminger og evner. De er sterke talsmenn for inkludering og har vitnet for den amerikanske kongressen to ganger og talt i FNs hovedkvarter. De er ettertraktede hovedtalere, har holdt to TEDx-foredrag og er ofte gjester i ulike mediesammenhenger.

De skaper unike kundeopplevelser og har utviklet en arbeidskultur som fører til en engasjert arbeidsstyrke. Og de viser sin takknemlighet gjennom Giving Back-programmet, som har generert over $630 000 til veldedighetspartnerne deres.

Webinaret ble arrangert i samarbeid med Svenska Downforeningen i 2023