Hjem Podcaster Alle barn kan lære

Alle barn kan lære

Sesong 2, episode 3

Alle barn kan lære, og alle barn lærer på forskjellige måter. I veilederen for inkluderende opplæring for elever med Downs syndrom, skriver vi noe om hva vi vet kan være ressurser å spille på og utfordringer å ta hensyn til for mange elever med Downs syndrom. Førsteamanuensis Ieva Kuginyte-Arlauskiene er medforfatter av veilederen og snakker om hva det er lurt å være oppmerksom på når du har en elev med Downs syndrom i klassen.

Mer informasjon om sesong 2

Med prosjektmidler fra Bufdir sin tilskuddsordning: «Tilskudd til tiltak for å bedre levekårene og livskvaliteten for personer med funksjonsnedsettelse 2023», har Downs Syndrom Norge laget en podkastsesong om inkluderende opplæring sammen med Karen Knudsen Synnes.

Vi har også laget et Inspirasjons- og metodehefte om inkluderende opplæring for elever med Downs syndrom. Det kan du lese her:

Programleder for denne sesongen er Karen Knudsen Synnes. Karen er mor til en gutt med Downs syndrom, medlem av fagrådet vårt og har master i språk og litteratur. Hun er pedagog, veileder og underviser i Karlstadmodellen.

Sjekk ut de nyeste podkastepisodene