Hjem Podcaster

Podcaster

 • Eldre kvinne som sitter foran kontorpult og smiler til kamera

  Vernepleier Ann-Mari Haug om å få et «annerledes» barn

  Vernepleier Ann-Mari Haug deler av sin lange erfaring og omfattende kunnskap – og vi får høre hennes tips og råd til foreldre som får et såkalt «annerledes» barn.

 • Illustrasjonsbilde der det står "Snakk om Downs: Nybakt forelder"

  Psykolog Marie om følelser og reaksjoner

  I denne episoden snakker vi med psykologen Marie – om hvilke følelser og reaksjoner som kan være vanlige for foreldre i møte med diagnosen Downs syndrom hos eget barn.

 • Illustrasjonsbilde der det står "Snakk om Downs: Nybakt forelder"

  Marie om å bli mamma

  I denne episoden møter vi Marie Haavik. Sønnen hennes – Einar – er 16 år og har Downs syndrom. Hør Marie snakke om sine egne opplevelser knyttet til det å få et barn med Downs syndrom. 

 • Sykepleier Elias om forskning og vitenskap

  Sykepleier og doktorgradsstipendiat Elias Lundereng har sønnen Anton (2) med Downs syndrom. Her deler han sine tanker og refleksjoner rundt forskning og vitenskap om Downs syndrom.

 • Familie med to barn og to voksne som sitter inne i et fly

  Elias om å bli pappa

  I denne episoden møter vi Elias Lundereng. Sønnen hans – to år gamle Anton – har Downs syndrom. I denne episoden snakker Elias om sine egne opplevelser knyttet til det å få et barn med Downs syndrom.

 • Retten til inkluderende opplæring

  Hva sier menneskerettighetskonvensjonen om rettighetene til inkluderende opplæring? Hvem sitt ansvar er det å få til god opplæring?

 • Alle elever har rett på vurdering

  Vurderingsforskriften til opplæringsloven gjelder alle elever i skolen. Hvordan kan vi følge vurderingsforskriften og retten til vurdering for læring for elever med Downs syndrom?

 • plakat med teksten"Snakk om downs - inkluderende opplæring"

  Pappa-perspektivet

  To pappaer snakker om å finne sin indre løve, og å ta plass. Henrik og Sigmund er fedre til ungdommer med Downs syndrom. Hva er viktig for disse to fedrene, og hva har de lært om seg selv?

 • Tilpasninger i klasserommet

  Tilpasninger for elever med Downs syndrom kan være positivt for alle elever i klasserommet. Dette og mye mer snakker vi om med Jeanette Ravn Hansen som jobber som spesial pedagog.