Hjem Oppsiden er nå en del av downssyndrom.no

Oppsiden er nå en del av downssyndrom.no

Oppsiden.no var en egen kunnskapsportal drevet av Norsk Nettverk For Down Syndrom (NNDS) mellom 2018 og 2024. Vi har nå samlet våre to tidligere nettsteder, oppsiden.no og nnds.no, og overført det meste av innhold hit til downssyndrom.no.

Historien

Oppsiden var en egen kunnskapsportal drevet av Norsk Nettverk For Down Syndrom (NNDS) mellom 2018 og 2024. Vi skapte portalen ved hjelp fra pro bono arbeid fra byrået Dekode, og en gave på 1 million kroner fra stiftelsen Dagsverk for Down. Mange frivillige timer gikk med på å skape nettstedet, og selveste Statsminister Erna Solberg deltok på åpningen i 2018.

NNDS slo seg i 2020 sammen med 12 lokale Ups&Downs foreninger, til det som i dag heter Downs Syndrom Norge. Den sammenslåtte organisasjonen trengte nye nettsider, og vi opprettet derfor nettstedet downssyndrom.no i 2024.

Vi har tatt vare på kunnskapen fra oppsiden

Vi har tatt med den gode ambisjonen videre her på downssyndrom.no og har overført det meste av kunnskapen som var publisert på oppsiden.no mellom 2018 og 2024 hit til downssyndrom.no.

Om det er noe du ikke finner, si ifra så hjelper vi deg med å finne det. Send epost til hei@downssyndrom.no – så hjelper vi deg med å finne det du leter etter.