Hjem Nyheter Arkiv for nyheter 20 års jubileum til NNDS!

20 års jubileum til NNDS!

Foto: Shutterstock

NNDS fyller 20 år i dag og i den anledningen har vi fått bursdagshilsner fra et knippe herlige mennesker og støttespillere. Deriblant en bursdagshilsen fra selveste Alex Rosén.

NB. Det kan hende at deler av skjermbildet til videoene blir borte på siden vår, men klikk dere gjerne inn på videoene og se hele skjermen på YouTube. Her finner du YouTube-spillelisten med alle gratulasjons-videoene.

Bursdagshilsen fra Alex Rosén

Alex Rosén bjudar på med både bursdagskake og sang!
NNDS var så heldig å få Rosén, Norges rauseste kjendis, til å lede panelsamtalen om myter, fordommer og fakta om Downs syndrom 30. oktober med et stjernepanel av engasjerte eksperter.

Han er kjent for å ha deltatt i TV-programmer som gjest, programleder og stuntreporter. Har også vært soloartist og vokalist i band i en rekke år. 

Svein André Hofsø gratulerer!

Svein André Hofsø var med i stjernepanelet og gjorde en supert innsats i paneldebatten om myter, fordommer og fakta om Downs syndrom 30. oktober. Som filmskuespiller, reporter og konferansier gratulerer han NNDS masse med dagen og takker for all jobben NNDS har gjort de siste 20 årene.

Birgitte Bergerud Larssen takker for 20 år!

Birgitte Bergerud Larssen er artist, låtskriver og designer med et stort engasjement om å spre kunnskap for Downs. «Tusen takk for at dere har stått på i 20 år», og gratulerer NNDS masse med dagen. Hun er Mamma til en jente med Downs syndrom.

Bård Kjøge Rønning tar en trudelutt for NNDS!

Bård Kjøge Rønning deltok i paneldebatten 30. oktober og gratulerer tusen ganger til NNDS som feirer 20 årsdagen. Han er filmregissør, forfatter, maler og gründer av Antipode Film AS, og har jobbet sammen med mennesker med Downs syndrom i flere filmprosjekter. 

Hanne Augensen Aarstad gratulerer.

Hanne Augensen Aarstad bidro også aktivt i paneldebatten 30. oktober . Hun gratulerer masse med dagen til NNDS: «Dere er en fantastisk gjeng og gjør en veldig viktig jobb». Hun har vært med i menighetsrådet i en rekke år, er samfunnsengasjert og har vært i arbeidslivet i 18 år.

Daglig leder i NNDS, Elisabeth de Lange ønsker tillykke med dagen.

Elisabeth de Lange har vært daglig leder i NNDS siden mars 2020 og gratulerer NNDS masse med 20-årsdagen: «Det blir mye spennende og viktige ting å ta tak i fremover». Hun har selv en storesøster med Downs syndrom og har et stort hjerte for alle med Downs syndrom.