Hjem Aktiviteter gjennom året i Hedmark fylke

Aktiviteter gjennom året i Hedmark fylke

Downs Syndrom Hedmark er en aktiv og velfungerende forening. Vi har faste aktiviteter og en rekke enkeltstående aktiviteter spredt ut over året.

Faste aktiviteter over hele året

Idrettsgruppe

Vi har en idrettsgruppe som trener hver onsdag.
Her er det allidrett og fotball, og idrettsgleden er stor!

Musikk med Hege

For de mindre barn har vi hver torsdag musikk med Hege. Her blir det fokusert på sanger, sanser, tegn og musikkglede. Dette foregår på Missionshuset Yndlingen på Hamar.

Kommende arrangementer

Enkeltarrangementer

Juletrefest

Det er juletrefest tidlig i januar. Festen holdes på misjonshuset på Holsetgate 3, Hamar. Det er gang rundt juletreet, sang og musikk for barna og julenissen kommer med overraskelser!

21. mars på Budor

Sammen med Ups & Downs Oppland har vi flere år arrangert skitreff på Budor i anledningen av verdensdagen for Downs syndrom 21. mars. Foreningen spanderer liftkort til ski eller aking og det blir grillet pølser og spist kake. En hyggelig måte å møtes i hele Innlandet.

Hotellhelg

Vi arrangerer årlig en hotelhelg, som regel på våren og kombinerer med årsmøte. Hotellhelgen er gratis for alle medlemmer med barn med Downs syndrom.

Vivil-lekene

I månedsskiftet mai-juni arrangeres Vivil-lekene, et idrettsarrangement for psykisk utviklingshemmede på Nadderud Stadion i Bærum. Ups & Downs Hedmark stiller i 2024 med deltakere i ulike øvelser.

Sommertreff

Vi organiserer et sommertreff i løpet av sensommeren der grilling, bading og sosialt samvær er det viktigste.

Diskokveld

I samarbeid med Ups & Downs Oppland arrangerer vi diskokveld for de større unge ca. 2 ganger i året.

Fagdag

Vi arrangerer en fagdag i året i samarbeid med Habiliteringstjenesten i Hedmark. Her kan foreldre, fagpersoner og andre få informasjon om viktige temaer.