Ups & Downs Østfold

Bli medlem
Hjem Kontakt oss

Kontakt oss

Har du noen spørsmål eller ønsker å vite mer om hva som skjer i ditt nærområde? Her finner du kontaktinformasjon til oss i Ups & Downs Østfold.

Bilde av forskjellige sokker

Styret i Ups & Downs Østfold:

Litt om oss i styret

Ina-Kristin

Utdannet fotograf, og er en kreativ type som engasjerer seg lett. Er lagleder på stjernelaget til Gressvik if, når det kommer til all annen fotball har hun inger interresse 🙂 Hun elsker fridager! Med mann, datter, sjørøver Tobias (2010) og dekks hunden Pelle drar hun støtt til sjøs.

Birgitt

Birgitt er mor til 3 der minsteman heter Vår (2018). Hun er er assissterende rektor på Tindlund barneskole, hvor hun leder med mye kunnskap og nestekjærlihet. Når hun trenger litt tid for seg selv, tar hun løpeskoa på.

Heidi

Har alltid oversikt, sånn er det vel med de som har mye å henge fingra i. Med jobb i Ambulansen, studier, påbygg på hus, mann, 4 barn deriblant solstrålen Atle (2013) og seilbåt på fritiden, gjør hun samtidig en fantastisk innsats her i styret.

Linda

Linda er kardiolog og har et hjerte av gull. Med Sigrid (2018) og lillebror har hun nok ikke så mye fritid, men hun nyter småbarnslivet på Kråkerøy sammen med sin mann. Hun er foreningens some ansvarlig og gjorde en fremragende jobb, da pappaen til Vår gikk Norge på langs.

Kristin

Er trebarnsmor, eldstemannen Noah (2010) er inngangsbilletten inn i foreningen. Kristin kan tegn til tale og Kalstad modellen, er veldig energisk og en fryd å tilbringe tid med. Når det kommer til mat vet hun alt om hva som bør spises og hvorfor det er lurt. Det deilige er at hun elsker kaker og gjærbakst.

Noen å snakke med?

Vil du snakke med en likeperson som har erfaring med hverdagslivet med Downs syndrom? Da er du velkommen til å ringe inn til vår likepersontelefon på tlf: 462 87 348.